Golden Child

Golden Child Healing

Denne healing er meget kraftfuld. Den giver dig direkte kontakt til det du er - det hele menneske. Jeg har nær kontakt med Golden Child, der åbnede den energetiske portal til City of Light i november 2014. Alle der kommer i berøring med denne energi bliver påvirket af den. Energien opleves ofte som en gylden tyktflydende, varm strøm af ro og velvære. Når man flyder i denne energi, finder man ind til sit eget uberørte jeg. En følelse af frihed og harmoni danner grundlaget for at håndtere udfordringer og handle på nye måder end du er vant til.

Golden Child energien er den nye tids healingsform. Der åbnes op for en meget kraftig frekvens af energi. Dermed får du opdateret og tunet hele dit system. Du får en unik mulighed for at afdække / modtage viden og få lys via en energifrekvens, som du måske ikke selv har adgang til endnu. Healingen har både en effekt på det psykiske og det fysiske plan. Populært sagt, kan man beskrive det som, at dit eget styresystem bliver opgraderet med det nyeste software. Hver session er forskellig fra person til person. Du vil modtage lige præcis det, som du har brug for. Energien er i sig selv neutral, men støtter dig i at være dig.

Hvis du ønsker det, kan der arbejdes ud en bestemt intension. Det betyder at Golden Child energien vil optimere din egen proces for at afhjælpe en udfordring du har i dit liv enten på det fysiske eller psykiske plan.


Lidt om selve sessionen
Sessionen foregår normalt via telefon eller Skype. Vi starter med en snak om hvad du har brug for vi skal arbejde med. Derefter går vi i gang med selve healingen/balanceringen. Du sidder eller ligger fuldt et roligt sted i dit hjem mens healingen foregår. Du kan have åbne eller lukkede øjne, som det passer dig bedst. Healingen foregår som fjernhealing.

Varighed ca. 30 - 60 min. Vi aftaler hvor længe sessionen skal vare når du bestiller tid.
Vi starter samtalen med, at du fortæller mig lidt om hvad du har brug for. Derefter går vi igang med selve healingen, hvor jeg starter med at tale dig ned i en afslappet meditation tilstand. Så tager Golden Child energien over og balancerer/healer dig. Det foregår som reglen i stilhed. Der kan også komme beskeder ned til mig fra Golden Child energien, som jeg formidler til dig.

Du kan føle dig meget træt i dagene efter en behandling. Det er en slags jetlag. Din energifrekvens forandres, men det tager noget tid før krop og sjæl er landet og føler sig helt tilrette i det nye. Det er en helt naturlig proces, og man skal som regel blot lade den ske i sit eget tempo lige som når krop og psyke skal lande og vende sig til en ny tidszone efter en længere flyvetur.

Pris
400 kr. for 30 min. telefon/Skype session.
600 kr. for 45 min. telefon/Skype session.

Sessioner med fysisk møde
En session med fysik tilstedeværelse varer 45- 60 min. Pris og sted aftales nærmere.

Ring eller send en sms til 4215 0446 for at bestille en tid. Jeg træffes bedst mellem kl. 17-18.