Golden Child

Om Dil Bredholt

I november 2014 kom jeg energetisk i kontakt med Golden Child fra en anden dimension og tidsalder end vores. Golden Child er en højtstående tibetansk lama hvis energi allerede da han var barn var så stærk, at den munk der passede på ham, måtte gemme ham væk. Verden var ikke parat til at håndtere hans energifrekvens, og den ville være ødelæggende at komme i kontakt med. Nu er verden parat. Det blev startskuddet til Golden Child Healing Center fordi jeg har sagt ja til den livsopgave det er, at formidle Golden Childs energifrekvens til andre, og dermed støtte og hjælpe mennesker i at finde ind til deres indre kerne. På den måde spredes fred og harmoni blandt mennesker i denne verden. Jeg ved bare, at det er sandheden, og den må jeg følge uanset hvor mystisk det end lyder.

Et menneskeliv på jorden er i det store tidsperspektiv kun en lille bitte del, men det er her at man kan gøre forandringer, som får betydning liv efter liv. - Golden Child


Jeg har i mange år søgt efter noget uden helt at vide, hvad jeg egentlig søgte efter. Jeg ledte efter mig selv, men jeg var meget skeptisk over for alle de alternative spirituelle tilbud jeg kom i berøring med. Jeg har en naturvidenskabelig baggrund, og troede absolut ikke på noget, der ikke kunne måles, vejes og bevises - især var jeg fuldstændig overbevidst om, at jeg ikke skulle have en Guru. Men i efteråret 2000 mødte jeg "tilfældigt" den spirituelle læremester ShantiMayi. Det var en fuldstændig mindblowing oplevelse. Jeg kiggede hende i øjnene og hun kiggede i mine. Jeg følte et flow mellem os - at vi var en og samme person - at hun så mit fulde potentiale. Jeg kunne endelig sprede mine vinger ud og flyve. Siden da har jeg ladet mig inspirere af hendes arbejde med at åbne hjerter og så frø.

I 1986 blev jeg FDZ zoneterapeut. Siden har jeg praktiseret personlig udvikling og empatisk kommunikation, meditation og kropsterapi. Jeg har holdt udviklingskurser for kvinder og arrangeret flere meditationsrejser til Sinai, hvor deltagerne bl.a. svømmede med healende delfiner i Det Røde Hav. Derudover har jeg rejst meget blandt andet i Tibet og Indien.

Gennem mit professionelle arbejde har jeg mere end ti års konsulenterfaring fra blandt andet landsdækkende foreninger og en kommune. Jeg er mindfulness instruktør, og i 2013 blev jeg uddannet proceskonsulent hos Villa Venire. Skæbnen ville, at jeg måtte stoppe op og ændre retning i forhold til mit arbejdsliv. Det var en svær beslutning at tage, men der blev også åbnet op for, at jeg fik mere luft, plads og overskud til at mærke de andre ting, som foregår - og der stod nogen fra en anden dimension og bankede på.

Embrace the Universe.